Roparun 2020 afgelast

Schiedam, 16 maart 2020

Beste Roparunner,

Vandaag hebben wij als Stichting Roparun de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de Roparun 2020 niet door te laten gaan. Als stichting vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Als organisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke mensen, vinden wij het onze verplichting om veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit te geven.
Niet alleen een verplichting naar hen, maar naar de hele samenleving.

Stichting Roparun gaat ook dit jaar gewoon door met het ondersteunen van verschillende doelen in de ondersteunende zorg voor mensen met kanker. We begrijpen dat deze beslissing een grote teleurstelling is voor alle betrokkenen, maar wij gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten.

Wij zijn intern aan het uitzoeken wat er mogelijk is om de teams van 2020 zoveel mogelijk tegemoet te komen. Hier geven wij binnen twee weken meer duidelijkheid over.

We vinden het ongelofelijk jammer, maar ook een opluchting dat er nu duidelijkheid is in verband met de lopende voorbereidingen. We hopen dat jullie met ons inzien dat er op dit moment niets belangrijker is dan het beschermen van onze medemens.
  

Met vriendelijke groet, 


Wiljan Vloet – Directeur Roparun
Auke de Boer – Voorzitter Stichting Roparun

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *